INSTITUT ZA MOLEKULARNU GENETIKU
I GENETIČKO INŽENJERSTVO
Univerzitet u Beogradu

Izbori u zvanja

Izbor u zvanje -  dr Jelena Lazić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jelene Lazić u naučno zvanje Naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Sandra Vojnović, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Veselin Maslak, vanredni profesor, Hemijski fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 03. marta 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje - dr Jelena Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Jelene Popović u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Branka Zukić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Tatjana Stanojković, naučni savetnik, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 03.februara 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje -  dr Ivana Morić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Ivane Morić u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Lidija Đokić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i prof.dr Branko Jovčić, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 03. februara 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje -  dr Branko Tomić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidata dr Branka Tomića u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Mila Ljujić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Mirjana Kovač, viši naučni saradnik, Institut za transfuziju krvi Srbije, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidata u naučno zvanje, se od 03. februara 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Adresa sedišta / Poštanska adresa: Vojvode Stepe 444a, 11042 Beograd 152, Srbija / Web System By Emarket1ng.NET