Skip to main content

INSTITUT ZA MOLEKULARNU GENETIKU
I GENETIČKO INŽENJERSTVO
Univerzitet u Beogradu

Izbori u zvanja

Izbor u zvanje – dr Marija Mojsin

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Mojsin u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: akademik Milena Stevanović, naučni savetnik - predsednik Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,, Univerzitet u Beogradu, dr Snežana Kojić, naučni savetnik - član Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu i dr Goran Brajušković, redovni profesor - član Komisije, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. februara 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Mira Milisavljević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Mire Milisavljević u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milorad Kojić, naučni savetnik – predsednik Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, dr Lidija Šenerović, naučni savetnik – član Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu i dr Jelena Lozo, redovni profesor – član Komisije, Univerzitet u Beogradu - Biološki fakultet, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. februara 2024.g., nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Sandra Dragičević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Sandre Dragičević u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, predsednik Komisije, dr, Aleksandra Divac Rankov, viši naučni saradnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžnjerstvo, član Komisije i dr Jelena Dinić, naučni savetnik, Univerzitet u Beogradu - Institut za biološka istraživanja „Siniša Stanković", Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. februara 2024. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Marija Švirtlih

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Švirtlih u naučno zvanje Naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: akademik dr Milena Stevanović, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Snežana Kojić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Vesna Pešić, naučni savetnik, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković”, Institut od nacionalnog interesa za Republiku Srbiju, UB,, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. decembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  dr Danijela Stanisavljević Ninković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Danijele Stanisavljević Ninković u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, akademik dr Milena Stevanović,  naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Dušanka Savić Pavićević, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. decembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Branko Tomić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Branka Tomića u naučno zvanje Naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Mirjana Kovač, naučni savetnik, Institut za transfuziju krvi Srbije, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 02. novembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Aleksandar Pavić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Aleksandra Pavića u naučno zvanje Naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Danijela Đukić-Ćusić, redovni profesor, Farmaceutski fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 02. novembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Ivana Nikolić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Ivane Nikolić u naučno zvanje Naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Gordana Timotijević, viši naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Jelena Samardžić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Milica Milutinović, naučni saradnik, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković” – Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02.novembra 2023. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Adresa sedišta / Poštanska adresa: Vojvode Stepe 444a, 11042 Beograd 152, Srbija / Web System By Emarket1ng.NET