INSTITUT ZA MOLEKULARNU GENETIKU
I GENETIČKO INŽENJERSTVO
Univerzitet u Beogradu

Izbori u zvanja

Izbor u zvanje - dr Maja Tolinački

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Maje Tolinački u naučno zvanje Naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Nataša Golić, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Katarina Veljović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Branko Jovčić, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Aleksandra Divac Rankov

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Aleksandre Divac Rankov u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Jelena Samardžić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Milica Pešić, naučni savetnik, IBISS, UB, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Andrijana Lazić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Andrijane Lazić u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Goran Brajušković, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Marija Švirtlih

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Marije Švirtlih u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Isidora Petrović, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Mila Ljujić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Mile Ljujić u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Svetlana Dinić, naučni savetnik, IBISS, UB, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Nataša Kovačević Grujičić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Nataše Kovačević Grujičić u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Danijela Drakulić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Snežana Kojić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Dušanka Savić-Pavićević, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - dr Miroslav Dinić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Miroslava Dinića u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jelena Đokić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Nataša Golić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Sergej Tomić, viši naučni saradnik, INEP, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje - Stefan Stanovčić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata Stefana Stanovčića u istraživačko zvanje Istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milorad Kojić, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Gordana Timotijević, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Mira Milisavljević, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 08. decembra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Lazar Gardijan

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata Lazara Gardijana u istraživačko zvanje Istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milan Kojić,  naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Ivana Strahinić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Goran Jovanović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 12. oktobra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  dr Nada Stanković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Nade Stanković u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Ivana Morić,  viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i prof.dr Jelena Lozo, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučnoo zvanje, se od 04. oktobra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  dr Marija Stanković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Stanković u naučno zvanje Viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević,  naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Mirjana Kovač, viši naučni saradnik, Institut za transfuziju krvi, član i dr Ljudmila Nagorni-Obradović, redovni profesor, Klinika za pulmologiju, Medicinski fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučnoo zvanje, se od 04. oktobra 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Ivana Galić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Ivane Galić u istraživačko zvanje Istraživač  saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Nada Stanković,  naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Lidija Đokić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 26. avgusta 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Nataša Radaković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Nataše Radaković u istraživačko zvanje Istraživač  saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandar Pavić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Lidija Đokić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 26. avgusta 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  dr Mina Perić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Mine Perić u naučno zvanje Naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Danijela Bataveljić, viši naučni saradnik, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 05. avgusta 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jovana Despotović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jovane Despotović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Snežana Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i dr Katarina Zeljić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 30. juna 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Malešević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jelene Malešević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Mira Milisavljević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 30. juna 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Nemanja Kljajević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Nemanje Kljajevića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nemanja Stanisavljević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i dr Goran Vukotić, naučni saradnik i asistent sa doktoratom, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 30. juna 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Aleksandra Krstić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Aleksandre Krstić u istraživačko zvanje Istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Isidora Petrović, viši naučni saradnik, predsednik Komisije, dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, član i dr Andrijana Lazić, viši naučni saradnik, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 13. juna 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Brana Pantelić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata Brane Pantelića u istraživačko zvanje Istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, predsednik Komisije, dr Sandra Vojnović, viši naučni saradnik, član i dr Sanja Jeremić, viši naučni saradnik, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 02. juna 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Jelena Pejić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu, je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Jelene Pejić u istraživačko zvanje Istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Andrijana Lazić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 25. maja 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Miloš Rokić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Miloša Rokića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, IMGGI, UB predsednik Komisije, dr Marija Vidović, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Nataša Todorović, viši naučni saradnik, Institut za biološka istraživanja „Siniša Stanković“, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 12. maja 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Jelena Perić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Jelene Perić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Gordana Nikčević, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Svetlana Radović, redovni profesor,  Biološki fakultet,  UB ,član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 12. maja 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Jovana Jasnić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Jovane Jasnić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Snežana Kojić, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Aleksandra Nikolić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Danijela Maksimović-Ivanić, naučni savetnik, Institut za biološka istraživanja „Siniša Stanković“, UB, Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju,član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 12. maja 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Ljiljana Rakićević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Ljiljane Rakićević u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragica Radojković, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Valentina Đorđević,  naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Aleksandra Topić, redovni profesor, Farmaceutski fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. aprila 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Jelena Kušić-Tišma

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jelene Kušić-Tišma u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Marija Švirtlih,viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Milka Perović, viši naučni saradnik, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković” - Institut od nacionalnog značaja, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 03. marta 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Dušan Ušjak

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata dr Dušana Ušjaka u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Marina Milenković, redovni profesor Farmaceutskog fakulteta, UB, član i dr Branko Tomić, viši naučni saradnik IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 03. marta 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Stefan Isaković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata Stefana Idakovića u stručno zvanje stručni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragana Nikolić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik Komisije, dr Jelena Samardžić, naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Gordana Timotijević, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član., kao i propratni materijal za izbor kandidata u stručno zvanje, se od 03. marta 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Tatjana Ilić-Tomić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Tatjane Ilić-Tomić u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović Runić, naučni savetnik IMGGI, UB, predsednik komisije, dr Ivana Strahinić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Jelena Lozo, redovni profesor, Biološki fakultet, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 10. februara 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Dr Katarina Milošević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Katarine Milošević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, naučni savetnik, IMGGI, UB, predsednik komisije, dr Jelena Lazić, docent, Medicinski fakultet, UB, član i dr Srđa Janković, naučni saradnik, Univerzitetska dečja klinika, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 10. februara 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Tamara Babić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Tamare Babić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sandra Dragičević, naučni saradnik, IMGGI, UB, predsednik komisije, dr Aleksandra Nikolić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Dragica Radojković, naučni savetnik, IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 10. februara 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  Jelena Lazić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Jelene Lazić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović Runić, naučni savetnik IMGGI, UB, predsednik komisije, dr Sandra Vojnović, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Sanja Jeremić,viši naučni saradnik IMGGI, UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 20. januara 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  dr Katarina Veljović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Katarine Veljović u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Amarela Terzić Vidojević, naučni savetnik IMGGI, UB, predsednik komisije, dr Nataša Golić, naučni savetnik, IMGGI, UB, član i dr Ivana Mirkov,naučni savetnik Instituta za biološka istraživanja "Siniša Stanković" – Instituta od nacionalnog značaja Republike Srbije, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 20. januara 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje -  dr Marija Miljković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Miljković u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, naučni savetnik IMGGI, UB, predsednik komisije, dr Ivana Morić, viši naučni saradnik, IMGGI, UB, član i dr Dragana Mitić Ćulafić, naučni savetnik, Biološki fakultet, UB član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 20. januara 2022. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Adresa sedišta / Poštanska adresa: Vojvode Stepe 444a, 11042 Beograd 152, Srbija / Web System By Emarket1ng.NET