Skip to main content

ИНСТИТУТ ЗА МОЛЕКУЛАРНУ ГЕНЕТИКУ
И ГЕНЕТИЧКО ИНЖЕЊЕРСТВО
Универзитет у Београду

Избори у звања

Избор  у звање – др Данијела Дракулић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство (ИМГГИ) – Универзитет у Београду је покренуло поступак за избор кандидаткиње др Данијеле Дракулић у научно звање научни саветник. Извештај Комисије у саставу: академик Милена Стевановић, научни саветник, ИМГГИ, редовни професор, Биолошки факултет Универзитета у Београду, председник Комисије; др Снежана Којић, научни саветник, ИМГГИ, члан Комисије; др Душанка Савић-Павићевић, редовни професор, Биолошки факултет Универзитета у Београду, члан Комисије., као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у научно звање, се од 13. јуна 2024. године налази у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у звање – Марина Јеловац

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство (ИМГГИ) – Универзитет у Београду је покренуло поступак за избор кандидаткиње Марине Јеловац у истраживачко звање истраживач сарадник. Извештај Комисије у саставу: др Бранка Зукић, научни саветник, ИМГГИ, председник Комисије, др Биљана Станковић, виши научни сарадник, ИМГГИ, члан и др Соња Павловић, научни саветник, ИМГГИ, члан,  као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у истраживачко звање, се од 13.јуна 2024. године налази у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у звање – Ивана Симеуновић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство (ИМГГИ) – Универзитет у Београду је покренуло поступак за избор кандидаткиње Иване Симеуновић у истраживачко звање истраживач сарадник. Извештај Комисије у саставу: др Данијела Дракулић, виши научни сарадник, ИМГГИ, председник Комисије, др Наташа Ковачевић Грујичић, виши научни сарадник, ИМГГИ, члан и др Мина Перић, научни сарадник, ИМГГИ, члан,  као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у истраживачко звање, се од 13.јуна 2024. године налази у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Адреса седишта / Поштанска адреса: Војводе Степе 444а, 11042 Београд 152, Србија / Web System By Emarket1ng.NET