Izbor u zvanje – Emilija Milošević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Emilije Milošević u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jovana Jasnić, naučni saradnik, predsednik Komisije, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, dr Snežana Kojić, naučni savetnik, član, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu i dr Mirjana Novković, naučni saradnik, član, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 17. novembra 2021.g., nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Rezbor u zvanje – dr Tatjana Kostić
Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Tatjane Kostić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: Dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, IMGGI, predsednik Komisije, dr Nataša Tošić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, UB, član i prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet UB, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. novembra 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Vanda Balint
Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Vande Balint u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Andrijana Lazić, viši naučni saradnik, IMGGI, predsednik komisije, dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik IMGGI, član komisije i dr Danijela Stanisavlјević-Ninković,naučni saradnik IMGGI, član komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 04. novembra 2021.g., nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Irena Živković
Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Irene Živković u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr sc.Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, UB, dr sc. Duško Kosec, naučni savetnik, Institut za virusologiju, vakcine i serume ,,Torlak” i dr sc. Milan Kojić, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, UB, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. novembra 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Bojana Banović Đeri

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Bojane Banović Đeri u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragana Nikolić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i prof. dr Aneta Sabovljević, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 14. oktobra 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Rezbor u zvanje – dr Marija Mojsin

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Marije Mojsin u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i dr Goran Brajušković, redovni professor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 14. oktobra 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Rezbor u zvanje – dr Lidija Đokić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Lidije Đokić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Ivana Morić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 14. oktobra 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Mina Mandić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Mine Mandić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sanja Jeremić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Lidija Đokić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i dr Goran Vukotić, naučni saradnik, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 14. oktobra 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Sofija Nešić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Sofije Nešić u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragana Nikolić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Gordana Timotijević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Jelena Samardžić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 07.oktobra 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Samardžić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jelene Samardžić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dragana Nikolić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Đorđe Miljković, naučni savetnik, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković”, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 16. septembra 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Sanja Srzentić Dražilov

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Sanje Srzentić Dražilov u naučno zvanje  naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Gordana Nikčević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 16. septembra 2021. godine, kao i propratni materijal za reizbor kandidata u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Bojan Ristivojević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidata Bojana Ristivojevića u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branka Zukić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nikola Kotur, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 03. avgusta 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Vladanka Vuković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Vladanke Vuković u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Marija Švirtlih, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Goran Brajušković, redovni profesor, Biološki fakultet Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 03. avgusta 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Edita Grego

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Edite Grego u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Maja Tolinački, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Branko Jovčić, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Katarina Veljović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 03. juna 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti. 

Izbor u zvanje – Maja Ćupurdija

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Maje Ćupurdije u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Sandra Dragičević, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Velimir Marković, vanredni profesor, Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 03. juna 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Gordana Timotijević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Gordane Timotijević u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jelena Aleksić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Mirjana Dimitrijević, naučni savetnik, Institut za biološka istraživanaja “Siniša Stanković”, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Nataša Golić,  naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 13. maja 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti. 

Izbor u zvanje – Ivana Nikolić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Ivane Nikolić u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Gordana Timotijević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Jelena Samardžić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 21. aprila 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Sofija Dunjić Manevski

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Sofije Dunjić Manevski u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Maja Gvozdenov, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Branko Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 26. marta 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Marija Cumbo

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Marije Cumbo u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branko Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Valentina Đorđević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Maja Gvozdenov, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 26. marta 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Mina Obradović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Mine Obradović u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Goran Vukotić, naučni saradnik, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Nemanja Stanisavljević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, usvojen na sednici održanoj 04. marta 2021. godine, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Aleksandra Nikolić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Aleksandre Nikolić u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Snežana Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i prof. dr Zoran Krivokapić, redovni profesor, Medicinski fakultet Univerzitet u Beogradu i redovni član SANU, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 12. februara 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Lidija Šenerović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Lidije Šenerović u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Branko Jovčić, redovni profesor, Biološki fakultet Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 21. januara 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jovana Komazec

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jovane Komazec u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milena Ugrin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 21. januara 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jasmina Grubin

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Jasmine Grubin u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jelena Aleksić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 21. januara 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Jovana Despotović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje Jovane Despotović u istraživačko zvanje istraživač-saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Sandra Dragičević, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 21. januara 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Milka Malešević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Milke Malešević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Milan Kojić, naučni savetnik, predsednik Komisije, Univerzitet u Beogradu - Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo; dr Branko Jovčić, redovni profesor, član, Univerzitet u Beogradu – Biološki fakultet i dr Katarina Novović, naučni saradnik, član, Univerzitet u Beogradu – Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 13. januara 2021. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Kristel Klaassen Ljubičić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Kristel Klaassen Ljubičić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Maja Stojiljković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 10. decembra 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti. 

Reizbor u zvanje – dr Jovana Veselinović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Jovane Veselinović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Tatjana Ilić-Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Gordana Kocić,redovni profesor, Medicinski fakultet, Univerzitet u Nišu,član Komisije, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 10. decembra 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Milena Milivojević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za reizbor kandidatkinje dr Milene Milivojević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Nataša Kovačević Grujičić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Isidora Petrović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i Prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 25. novembra 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Marija Vidović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Marije Vidović u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jelena Aleksić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Gordana Dimitrijević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Sonja Veljović, naučni savetnik, Institut za multidisciplinarna istraživanja, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 12.novembra 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Dragana Bosnić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo – Univerzitet u Beogradu je pokrenulo postupak za izbor kandidatkinje dr Dragane Bosnić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jelena Samardžić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dragana Nikolić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član Komisije i dr Milorad Vujičić, docent, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član Komisije, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 12. novembra 2020. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.