Izbor u zvanje – Jelena Petković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Jelene Petković u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Mira Milisavljević, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Jelena Samardžić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 04. jula 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Vesna Spasovski

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Vesne Spasovski u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nataša Tošić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičkoinženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04.jula 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Milica Živković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Milice Živković u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Maja Tolinački, viši naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Katarina Velјović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. jula 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Dragana Nikolić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Dragane Nikolić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aneta Sabovlјević, vanredni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, predsednik Komisije, dr Gordana Timotijević, viši naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Milorad Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 04. jula 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Marina Anđelković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Marine Anđelković u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član i dr Vesna Spasovski, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 05. juna 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Milka Malešević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Milke Malešević u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branko Jovčić, vanredni profesor Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu predsednik Komisije, dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Nemanja Stanisavlјević, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. juna 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Marija Mojićević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Marije Mojićević u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sandra Vojnović, viši naučni sradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Lidija Šenerović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Branka Vasilјević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu,  član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 09. maja 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.