Фондација "Горан Љубијанкић" објавила је јавни конкурс за доделу награда за најбоље докторске дисертације и мастер радове из области молекуларне биологије урађене у институтима и на универзитетима у Србији одбрањене у току 2021. године.

ICGEB је објавио позив за апликације за докторске и постдокторске стипендије у склопу програма "Arturo Falaschi ICGEB Fellowship". Рок за пријављивање је 31. март 2022.

Идеја нове компаније DIASOLUTION, коју представљају Наташа Голић, Маја Толиначки и Милица Живковић из ИМГГИ као и Дамјан Дамњановић, кооснивач Плавог круга, за развој првог домаћег пробиотика за ублажавање последица дијабетеса је награђена у оквиру Startech конкурса.

Компанија ЕкоБиоИнвест добитник је Гран при награде у области иновација коју додељује Француско-српска привредна комора за материјал БиоСол, сличан пластици по карактеристикама, али органског и природног порекла.

У склопу овогодишње Ноћи истраживача ИМГГИ у сарадњи са Факултетом за физичку хемију организује низ онлине садржаја од којих се у неке заинтересовани могу и директно укључити.

У петак и суботу, 24. и 25. септембра 2021. ИМГГИ ће у сарадњи са Факултетом за физичку хемију организовати још једну Ноћ истраживача.

Страна 1 од 27

Please publish modules in offcanvas position.