Poziv na javnu raspravu

Phytonet doo i Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo (IMGGI) pozivaju stručnu javnost i sve zainteresovane građane da se upoznaju sa predlogom projektа „Nova rešenja za efikasan tretman oralne kandidijazeˮ i da daju svoje komentare i predloge u pogledu uticaja realizacije ovog projekta na životnu sredinu i društvo.

Aspekti uticaja izvođenja predloženog projeka na životnu sredinu i društvo, kao i sam projekat biće predstavljeni na javnoj raspravi koja će se održati u petak, 13. septembra 2019. godine sa početkom u 12 časova, u prostorijama Instituta za molekularna genetiku i genetičko inženjerstvo, Ulica Vojvode Stepe 444a, Beograd.

Okvirni plan za upravljanje životnom sredinom i socijalnim pitanjima (Environmental and Social Management Framework) će biti dostupan na uvid javnosti kao i za komentare u periodu od 9. do 12. septembra 2019. godine, u prostorijama Phytone doo (Veljka Dugoševića 54, Beograd) i IMGGI (Vojvode Stepe 444a, Beograd) u periodu od 10 do 15 časova.

Sva pitanja i komentari, kao i prijave zainteresovanih za učešće u javnoj raspravi se mogu poslati na imejl adresu: kjoncic@phytonet.com

U tekstu prijave za učešće u raspravi, kao i pri slanju pitanja i komentara, zainteresovani bi trebalo da navedu ime i prezime, institutciju iz koje dolaze, zanimanje, kao i kontakt telefon. O potvrdi prisustva zainteresovani će biti obavešteni putem imejla, preko gorenavedene imejl adrese.

Please publish modules in offcanvas position.