IMGGI i Fakultet za fizičku hemiju Univerziteta u Beogradu raspisali su konkurs za studente-volontere za manifestaciju Noć istraživača u sklopu projekta „SCIMFONICOM“ (818747) pod pokroviteljstvom Evropske Unije. Studenti su potrebni za ispomoć oko promotivnih aktivnosti, organizacionih poslova i realizacije postavki.

Rođendan Nikole Tesle, 10. jul, u Srbiji se obeležava kao Dan nauke. Tim povodom, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu danas od 10h do 18h nudi raznovrsne sadržaje u Botaničkoj bašti "Jevremovac".

Druga međunarodna konfеrencija Belgrade BioInformatics Conference BelBi2018, čiji je glavni oganizator bio IMGGI, je uspešno završena u petak, 22. juna 2018.

Ovogodišnjoj konferenciji je prisustvovalo više od 220 učesnika iz 30 zemalja.

U subotu, 23. juna 2018. godine u Domu Narodne skupštine mladi doktorandi su elektronski potpisali ugovore o radu na naučnim projektima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koji se realizuju u institutima i na fakultetima u Srbiji.

Sredinom maja Beograd i IMGGI su bili domaćini ICGEB radionice pod nazivom “New biotechnological drugs and biosimilars with focus on Danube and Adriatic-Ionian macroregion: a case for smart specialization in research and innovation”.

Strana 1 od 17

Please publish modules in offcanvas position.