Izbor u zvanje – dr Nikola Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Nikole Popovića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Katarina Velјović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jelena Đokić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Branko Jovčić, vanredni profesor Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 12. septembra 2019. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Anita Skakić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Anite Skakić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član i dr Maja Stojilјković, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 06. avgusta 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Vladimir Gašić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Vladimira Gašić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Nikola Kotur, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član i dr Branka Zukić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 06. avgusta 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Marjanović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Jelene Marjanović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Danijela Drakulić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu,član i dr Goran Brajušković, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 06. avgusta 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.