Izbor u zvanje – dr Valentina Đorđević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Valentine Đorđević u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, Prof. dr Ivana Novaković, redovni profesor, Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Snežana Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. novembra 2019. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Isidora Petrović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Isidore Petrović u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Nataša Kovačević Grujičić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i Prof. dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 07. novembra 2019. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Maja Stojiljković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Maje Stojiljković u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Gordana Nikčević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 10. oktobra 2019. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Iva Pruner

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Ive Pruner u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branko Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 10. oktobra 2019. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Bojan Pavlović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Bojana Pavlovića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Ivana Strahinić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jelena Begović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Sergej Tomić, naučni saradnik, INEP, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 10. oktobra 2019. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Nikola Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Nikole Popovića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Katarina Velјović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jelena Đokić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član i dr Branko Jovčić, vanredni profesor Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 12. septembra 2019. godine nalazi u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Anita Skakić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Anite Skakić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član i dr Maja Stojilјković, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 06. avgusta 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Vladimir Gašić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Vladimira Gašić u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Nikola Kotur, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član i dr Branka Zukić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 06. avgusta 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Marjanović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Jelene Marjanović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Danijela Drakulić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Univerzitet u Beogradu,član i dr Goran Brajušković, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 06. avgusta 2019. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.