Naučna super-kombi-nacija

Projekat Naučna super-kombi-nacija, koji će biti realizovan u školskoj 2018/2019 godini, nudi interaktivne sadržaje iz oblasti botanike, zoologije, mikologije i mikrobiologije kroz terenski i laboratorijski rad i kombinaciju bioloških i hemijskih metodoloških pristupa.

Projekat je finansiran od strane Centra za promociju nauke, a organizatori i realizatori programa su:

Kako se prijaviti

Škole

Za domaćina programa Naučna super-kombi-nacija može se prijaviti bilo koja škola van teritorije Beograda. Škola domaćin u dogovoru sa organizotorom projekta bira lokaciju u prirodi na kojoj će se realizovati sadržaji, a koja se mora nalaziti u neposrednoj blizini škole domaćina.

Potrebno je popuniti prijavu  docxOBRAZAC ZA PRIJAVU ŠKOLE DOMAĆINA i poslati je na adresu info@imgge.bg.ac.rs. Za dodatne informacije škole se mogu obratiti rukovodiocu projekta dr Sandri Dragičević na navedenu adresu ili telefonom (011 3976658 i 065 3976658).

Pri odabiru domaćina prednost će imati regioni u kojima nisu dostupni drugi programi popularizacije i promocije nauke i ustanove koje imaju kapacitete da ugoste veći broj učenika iz tog i okolnih mesta.

Osnovci

Učenici osnovnih škola mogu se uključiti u program projekta Naučna super-kombi-nacija isključivo preko škola domaćina, koje vrše odabir učenika za učešće u programu i obezbeđuju nastavno osoblje u čijoj pratnji će učenici realizovati programske sadržaje na odabranoj lokaciji.

Srednjoškolci

Učenici trećeg i četvrtog razreda beogradskih srednjih škola mogu se prijaviti za učešće u programu i učestvovati u pripremnim radionicama koje će biti organizovane u IMGGI. Zainteresovani učenici treba da popune prijavu:

KLIKNITE ZA PRIVAVU 

Grupe odabranih učenika će, nakon priprema u Beogradu, zajedno sa istraživačima iz IMGGI i sa Biološkog fakulteta ići u posetu školama domaćinima u dogovorenim terminima. Učenici odabrani za učešće u posetama školama domaćinima treba blagovremeno da obezbede saglasnost roditelja i razrednog starešine da u zakazanom terminu učestvuju u jednodnevnoj poseti školi domaćinu.

nsk

Please publish modules in offcanvas position.