Др Лидија Ђокић, виши научни сарадник Лабораторије за молекуларну генетику и екологију микроорганизама ИМГГИ, добитница је пројекта Фонда за иновациону делатност у оквиру Програма "Доказ концепта".

Др Марија Швиртлих, виши научни сарадник Лабораторије за хуману молекуларну генетику ИМГГИ, је у сарадњи са др Славеном Ерцегом из Истраживачког центра Принц Филип у Валенсији, Шпанија, добила пројекат Фонда за науку у оквиру Програма сарадње српске науке са дијаспором: ваучери за размену знања.

Због ванредне ситуације и потешкоц́а у добијању потписа/потврда и контактирања потенцијалних супервизора, рок за све пријаве за ICGEB стипендије из програма "Arturo Falaschi" (дугорочне и краткорочне, SMART, као и оне релевантне за ICGEB-DIC-MOST међународни програм стипендирања) је померен са 31. марта на 15. април 2020. године.

Др Татјана Илић-Томић, виши научни сарадник Лабораторије за молекуларну генетику и екологију микроорганизама ИМГГИ, добитница је пројекта Фонда за иновациону делатност у оквиру Програма "Доказ концепта".

Доц. др Бранкица Филипић, сарадник Лабораторије за молекуларну микробиологију ИМГГИ, добитница је пројекта Фонда за науку у оквиру Програма сарадње српске науке са дијаспором: ваучери за размену знања.

Др Наташа Ковачевић Грујичић, виши научни сарадник Лабораторије за хуману молекуларну генетику ИМГГИ, је у сарадњи са проф. др Александром Трифуновић из Истраживачког центра CECAD Универзитета у Келну, Немачка, добила пројекат Фонда за науку у оквиру Програма сарадње српске науке са дијаспором: ваучери за размену знања.

Др Александра Николић, виши научни сарадник Лабораторије за молекуларну биологију ИМГГИ, добила је пројекат у оквиру Програма за изврсне пројекте младих истраживача (PROMIS) Фонда за науку Републике Србије.

Др Марија Станковић, виши научни сарадник Лабораторије за молекуларну биологију ИМГГИ, је у сарадњи са Лабораторијом за молекуларну микробиологију ИМГГИ добила пројекат у оквиру Програма за изврсне пројекте младих истраживача (PROMIS) Фонда за науку Републике Србије.

Међународни дан ретких болести се обележава 28. фебруара. Овај дан је постао централни догађај у току године када се пажња јавности усмерава на проблеме оболелих од ретких болести.

Др Маја Стојиљковић, виши научни сарадник ИМГГИ, гостовала је недавно у емисији Студио знања РТС и представила истраживања која се врше у циљу развоја молекуларних терапеутика за пацијенте оболеле од ретких болести.

Страна 1 од 22

Please publish modules in offcanvas position.