Izbor u zvanje – dr Jelena Begović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Jelene Begović u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Ivana Strahinić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,Univerzitet u Beogradu, član, i Prof. dr Marina Milenković, redovni profesor, Farmaceutski fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Ivana Morić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Ivane Morić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Tatjana Ilić Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Branko Tomić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Branka Tomića u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Jelene Popović u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, Akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i Prof. dr Dušanka Savić Pavićević, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.