Izbor u zvanje – dr Srđa Janković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Srđe Jankovića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik IMGGI, predsednik Komisije, Prof. dr Dragana Janić, redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član i dr Nataša Tošić, viši naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – Jelena Marjanović Vićentić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor Jelene Marjanović Vićentić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Danijela Drakulić, naučni saradnik IMGGI, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik IMGGI, član i dr Marija Mojsin, naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – Vladanka Topalović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor Vladanka Topalović u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, naučni saradnik IMGGI, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik IMGGI, član i dr Danijela Drakulić, naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Srđan Bošković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Srđana Boškovića u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Snežana Kojić, viši naučni saradnik IMGGI, predsednik Komisije, dr Dragica Radojković, naučni savetnik IMGGI, član i dr Ljiljana Rakićević, viši naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.