Reizbor u zvanje – dr Isidora Petrović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor dr Isidore Petrović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, Akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu član i dr Dušanka Savić Pavićević, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. februara 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Teodora Karan Đurašević

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor dr Teodore Karan Đurašević u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nataša Tošić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 08. februara 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Aleksandar Pavić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Aleksandra Pavića u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Jasmina Nikodinović Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Tatjana Ilić Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu član i Prof. dr Slaviša Stanković,redovni profesor, Biološki fakultet Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 11. januara 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Tanja Narančić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Tanje Narančić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu:

dr Lidija Đokić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jasmina Nikodinović Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i Prof. dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 11. januara 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – dr Nada Stanković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor dr Nade Stanković u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Tatjana Ilić Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Ivana Morić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i Prof. dr Đorđe Fira, redovni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 11. januara 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – Mina Mandić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor Mine Mandić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sanja Jeremić, naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Jasmina Nikodinović-Runić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu član i dr Branka Vasiljević, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 07. decembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – Katarina Novović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor Katarine Novović u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Jelena Begović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 07. decembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Begović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Jelene Begović u naučno zvanje naučni savetnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Ivana Strahinić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Milan Kojić, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,Univerzitet u Beogradu, član, i Prof. dr Marina Milenković, redovni profesor, Farmaceutski fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Ivana Morić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Ivane Morić u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Šenerović, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Tatjana Ilić Tomić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Branko Tomić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Branka Tomića u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Branko Jovčić, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Dragica Radojković, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Jelena Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Jelene Popović u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo,Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, Akademik Milena Stevanović, naučni savetnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, i Prof. dr Dušanka Savić Pavićević, vanredni profesor, Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 02. novembra 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.