Izbor u naučno zvanje – dr Irena Marjanović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Irene Marjanović u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nataša Tošić, viši naučni saradnik, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Svetlana Radović, redovni profesor, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Nikola Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Popović Nikole u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Katarina Velјović, viši naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Maja Tolinački, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Nataša Golić, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Marija Cumbo

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Marije Cumbo u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Branko Tomić, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dragica Radojković, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Nemanja Stamenković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Nemanje Stamenkovića u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Snežana Kojić, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dragica Radojković, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Sofija Dunjić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Sofije Dunjić u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Valentina Đorđević, viši naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Branko Tomić, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Dragica Radojković, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Tamara Babić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Tamare Babić u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Aleksandra Nikolić, viši naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Dragica Radojković, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Aleksandra Divac Rankov, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

 

Izbor u istraživačko zvanje – Jelena Spasić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Jelene Spasić u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Lidija Đokić, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Branka Vasilјević, naučni savetnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Ivana Morić, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u istraživačko zvanje – Mina Obradović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Mine Obradović u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Milјković, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Nemanja Stanisavlјević, naučni saradnik Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Univerzitet u Beogradu, član i dr Goran Vukotić, naučni saradnik Biološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. aprila 2018. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Please publish modules in offcanvas position.