Izbor u zvanje – Svetlana Soković Bajić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Svetlane Soković Bajić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Maja Tolinački, naučni saradnik, IMGGI UB, predsednik Komisije, dr Nataša Golić, naučni savetnik, IMGGI UB, član i dr Katarina Veljović, naučni saradnik, IMGGI UB,član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. maja 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Nikola Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Nikole Popovića u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Katarina Veljović, naučni saradnik, IMGGI UB, predsednik Komisije, dr Maja Tolinački, naučni saradnik, IMGGI UB, član i dr Nataša Golić, naučni savetnik,IMGGI UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 05. maja 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Dušanka Popović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Dušanke Popović u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Maja Tolinački, naučni saradnik, IMGGI UB, predsednik Komisije, dr Nataša Golić, naučni savetnik, IMGGI UB, član i dr Katarina Veljović, naučni saradnik, IMGGI UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. maja 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Emilija Brdarić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Emilije Brdarić u istraživačko zvanje istraživač pripravnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Maja Tolinački, naučni saradnik, IMGGI UB, predsednik Komisije, dr Nataša Golić, naučni savetnik,IMGGI UB, član i dr Katarina Veljović, naučni saradnik, IMGGI UB, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 05. maja 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Marija Stanković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Marije Stanković u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Dragica Radojković, naučni savetnik, IMGGI, Univerzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Ljudmila Nagorni-Obradović, redovni profesor, Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu, član i dr Ljiljana Rakićević, viši naučni saradnik, IMGGI, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidatkinje u naučno zvanje, se od 06. aprila 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Đorđe Francuski

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Đorđa Francuskog u naučno zvanje viši naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu:
dr Dragica Radojković, naučni savetnik, IMGGI, Uuniverzitet u Beogradu, predsednik Komisije, dr Aleksandra Topić, redovni profesor, Farmaceutski fakultet Univerzitet u Beogradu, član i dr Ljiljana Rakićević, viši naučni saradnik, IMGGI, Univerzitet u Beogradu, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 06. april 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – dr Srđa Janković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor dr Srđe Jankovića u naučno zvanje naučni saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Sonja Pavlović, naučni savetnik IMGGI, predsednik Komisije, Prof. dr Dragana Janić, redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, član i dr Nataša Tošić, viši naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u naučno zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – Jelena Marjanović Vićentić

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor Jelene Marjanović Vićentić u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Danijela Drakulić, naučni saradnik IMGGI, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik IMGGI, član i dr Marija Mojsin, naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Reizbor u zvanje – Vladanka Topalović

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za reizbor Vladanka Topalović u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Marija Mojsin, naučni saradnik IMGGI, predsednik Komisije, akademik Milena Stevanović, naučni savetnik IMGGI, član i dr Danijela Drakulić, naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za reizbor kandidatkinje u istraživačko zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.

Izbor u zvanje – Srđan Bošković

Naučno veće Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo je pokrenulo postupak za izbor Srđana Boškovića u istraživačko zvanje istraživač saradnik. Izveštaj Komisije u sastavu: dr Snežana Kojić, viši naučni saradnik IMGGI, predsednik Komisije, dr Dragica Radojković, naučni savetnik IMGGI, član i dr Ljiljana Rakićević, viši naučni saradnik IMGGI, član, kao i propratni materijal za izbor kandidata u istraživačko zvanje, se od 03. marta 2017. godine nalaze u kadrovskoj službi IMGGI na uvidu javnosti.