Избори у звања

Избор у научно звање – др Ирена Марјановић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор др Ирене Марјановић у научно звање научни сарадник. Извештај Комисије у саставу: др Соња Павловић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Наташа Тошић, виши научни сарадник, Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Светлана Радовић, редовни професор, Биолошки факултет Универзитета у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у научно звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

 

Избор у истраживачко звање – Никола Поповић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор Поповић Николе у истраживачко звање истраживач сарадник. Извештај Комисије у саставу: др Катарина Вељовић, виши научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Маја Толиначки, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Наташа Голић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидата у истраживачко звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у истраживачко звање – Марија Цумбо

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор Марије Цумбо у истраживачко звање истраживач приправник. Извештај Комисије у саставу: др Бранко Томић, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Драгица Радојковић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Валентина Ђорђевић, виши научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у истраживачко звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у истраживачко звање – Немања Стаменковић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор Немање Стаменковића у истраживачко звање истраживач приправник. Извештај Комисије у саставу: др Снежана Којић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Драгица Радојковић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Валентина Ђорђевић, виши научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидата у истраживачко звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у истраживачко звање – Софија Дуњић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор Софије Дуњић у истраживачко звање истраживач приправник. Извештај Комисије у саставу: др Валентина Ђорђевић, виши научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Бранко Томић, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Драгица Радојковић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у истраживачко звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у истраживачко звање – Тамара Бабић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор Тамаре Бабић у истраживачко звање истраживач приправник. Извештај Комисије у саставу: др Александра Николић, виши научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Драгица Радојковић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Александра Дивац Ранков, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у истраживачко звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у истраживачко звање – Јелена Спасић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор Јелене Спасић у истраживачко звање истраживач приправник. Извештај Комисије у саставу: др Лидија Ђокић, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Бранка Васиљевић, научни саветник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Ивана Морић, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у истраживачко звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Избор у истраживачко звање – Мина Обрадовић

Научно веће Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство је покренуло поступак за избор Мине Обрадовић у истраживачко звање истраживач приправник. Извештај Комисије у саставу: др Марија Миљковић, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, председник Комисије, др Немања Станисављевић, научни сарадник Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Универзитет у Београду, члан и др Горан Вукотић, научни сарадник Биолошки факултет, Универзитет у Београду, члан, као и пропратни материјал за избор кандидаткиње у истраживачко звање, се од 05. априла 2018. године налазе у кадровској служби ИМГГИ на увиду јавности.

Please publish modules in offcanvas position.